Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Αστυνομικός γρονθοκοπεί γυναίκα οδηγό γιατί δε φορούσε ζώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την απίστευτα βίαιη σύλληψή της, η 40χρονη Cindy Hahn αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της αστυνομίας της πόλης Carlsbad, στην Καλιφόρνια. Δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και
ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, συνέβη στις 31 Ιουλίου του 2013, όταν έφευγαν με τα παιδιά της, 7 και 11 ετών, από πάρτι γενεθλίων. Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασε δίπλα από το περιπολικό που είχε τη σειρήνα στη διαπασών με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο συναγερμός ενός αυτοκινήτου. Η 40χρονη γυναίκα, κόρη αστυνομικού, τους ρώτησε γιατί δεν κλείνουν τη σειρήνα και ο Kenyatte Valentine της είπε να κοιτάζει τη δουλειά της.
Αφού κάλεσε τις αρχές για να διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά του, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο για να φύγει. Ενώ είχε κάνει λίγα μέτρα, ο Kenyatte Valentine έκανε σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και την έριξαν στο έδαφος. Ο Kenyatte Valentine, όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο, τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα, ενώ ο συνάδελφός του την κρατούσε στο έδαφος.

https://www.youtube.com/watch?v=WeBKYfHL2uw