Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Σοκ στη Βούλα: Ένοπλοι ληστές κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία της παιδιά στο μπάνιο!

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Βούλα, κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά στο μπάνιο και αφού άρπαξαν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, εξαφανίστηκαν σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ξενίας, βρισκόταν η μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν την οικογένεια γνώριζαν ότι ο σύζυγος απουσίαζε και συνεπώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Αθόρυβα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τρύπωσαν στο διαμέρισμα. Όμως κάποιοι θόρυβοι έκαναν τα παιδιά και τη μητέρα να ξυπνήσουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Αυτοί, χωρίς να χάσουν χρόνο ακινητοποίησαν την οικογένεια,δίχως να χρησμοποιήσουν βία,και πέρασαν στην επόμενη φάση του σχεδίου αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Με λεία μετρητά και κάποια τιμαλφή, βγήκαν έξω και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι άνδρες της ασφάλειας Βούλας που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα και το modus operandi των ληστών, εκτιμούν ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στη συμμορία των Γεωργιανών που σιδερώνουν τα θύματά τους αλλά για άλλη ομάδα εισβολέων που δραστηριοποιούνται στη ζώνη των νοτίων προαστίων.