Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο αθλητής – μοντέλο με την κοκαΐνη

Στη φυλακή θα οδηγηθούν το 38χρονο μοντέλο και οι δυο συγκατηγορούμενοι του οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή για τα 27 κιλά κοκαΐνης αξίας 1,5 εκατ. ευρώ που  βρέθηκε σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο. Εισαγγελέας και ανακριτής, μετά τις πολύωρες απολογίες τους, αποφάσισαν την προφυλάκιση τους.
Τοξικομανής και «τελευταίος τροχός της αμάξης» δηλώνει ο αθλητής – μοντέλο

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Σάκη Κεχαγιόγλου, ο 38χρονος πρώην αθλητής που μεσουρανούσε στις πασαρέλες στις αρχές του 2000 αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε:
«Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος. Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο “τελευταίος τροχός” της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτηση μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρόν στην αποθήκη. Ήμουν το εκτελεστικό όργανο».

Μάλιστα, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, το μοντέλο φέρεται να κατονόμασε ένα πρόσωπο στον ανακριτή υποστηρίζοντας ότι εκείνος τον έμπλεξε στην υπόθεση.
Ο συνήγορος του 38χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι «η εμπλοκή του κατηγορούμενου στην υπόθεση οφείλεται στην πολύχρονη εξάρτηση του εντολέα μου από την κοκαΐνη, η οποία και τον οδήγησε σε πράξεις διακίνησης». Ο δικηγόρος χαρακτήρισε τον 38χρονο θύμα. Ο επίσης συνήγορος του Δημήτρης Γκαβέλας δήλωσε ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης έχει διοριστεί πραγματογνώμονας ο οποίος και θα εξετάσει τον 38χρονο και επεσήμανε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.