Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Συμβόλαια θανάτου εκτελούσε ο Αλβανός κακοποιός του Μικρολίμανου – Συνελήφθη ο αρχηγός της σπείρας

Λίγες ώρες μόνο μετά τη σύλληψη του 31χρονου πιστολέρο από το Μικρολίμανο, του Αρμπέρ Μπάκο φαίνεται πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν πολύτιμες πληροφορίες, με τις οποίες ξετυλίχθηκε ένα απίστευτο κουβάρι για το σκοτεινό πρόσωπο της μαφίας.

Τα στοιχεία που έδωσε ο 31χρονος μακελάρης, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος διαρρηκτών της ΓΑΔΑ σ’ έναν από τους περιβόητους Αλβανούς εκτελεστές, τον γνωστό με το όνομα Μέτσι, τον οποίο και κατάφεραν να συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Σεπόλια.

Πιο αναλυτικά, ο Μέτσι φέρεται να είναι εκείνος που είχε αναλάβει το συμβόλαιο θανάτου γνωστού, ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος παλαιότερα ήταν διευθυντής στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Ο Αλβανός κακοποιός Μέτσι φέρεται επίσης να είναι ο εγκέφαλος της συμμμορίας στην οποία άνηκε ο 31χρονος μακελάρης του Μικρολίμανου και φυγοδικούσε εδώ και χρόνια. Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε ο 31χρονος Μπάκο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Μέτσι και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ένας συνεργός του που τον έκρυβε, ονόματι Κλόντιαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών παρακολουθούσαν όλη την ημέρα τον Μέτσι και όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του, τον συνέλαβαν και τον υποχρέωσαν να μπει μέσα στο διαμέρισμά του, όπου εκεί βρήκαν ξαπλωμένο τον Κλόντιαν.

Το παρασκήνιο ενός συμβολαίου θανάτου που παραμένει σε ισχύ

Ο Αλβανός κακοποιός, Μέτσι που συνελήφθη σήμερα στα Σεπόλια φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, να ήταν άνθρωπος γνωστού προσώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές και ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Έτσι, το συμβόλαιο θανάτου κατά του υψηλόβαθμου αξιωματικού της αστυνομίας, τέθηκε από τότε σε ισχύ και αυτό έγινε γνωστό για πρώτη φορά μετά την εξάρθρωση της συμμορίας για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Αρχικά, το συμβόλαιο θανάτου κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ένας Έλληνας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές και έτσι μετά τη σύλληψή του, την υπόθεση ανέλαβε ο συνεργάτης του, Αλβανός κακοποιός Μέτσι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.