Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

Σφαγή Τζιτζικώστα-Μεϊμαράκη για το χατίρι της Ντόρας

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας δίνει στη δημοσιότητα επιστολή από την οποία προκύπτει πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε μόνος του να προτείνει ως αντιπρόεδρο του ΕΛΚ την Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα αναφέρουν:
«Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην επιστολή που δημοσιεύουμε ο μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφάσισε χωρίς καμία προηγουμένως εσωκομματική συζήτηση, να αγνοήσει όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος και να προτείνει ως αντιπρόεδρο στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη την Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ο Μεϊμαράκης, επικαλείται τη Νέα Δημοκρατία ως εντολοδόχο του ορισμού της Ντόρας, ενώ είναι γνωστό πως κανένα σώμα δεν συνεδρίασε, δεν ρωτήθηκαν ούτε καν οι Ευρωβουλευτές και στην ουσία αποφάσισε ο ίδιος σε κάποιο κλειστό γραφείο της Συγγρού. Αλλά για να μην είμαστε άδικοι, δε πρέπει να ήταν μόνος τους. Εξάλλου η Ντόρα που είναι «μανούλα» σε αυτά, «παζάρεψε» τη στήριξη στον Βαγγέλη με τη δική της τοποθέτηση στη θέση του ΕΛΚ.