Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Τα “λεβεντόπαιδα” κάνουν πλάκα την ώρα που η χώρα βουλιάζει: Πάμε να τους δείξουμε πόσο αστείοι είμαστε

Με το σύνθημα, «πάμε να τους δείξουμε πόσο αστείοι είμαστε!», ξεκίνησε…
η διαδικτυακή προεκλογική επίθεση της «Ένωσης Κεντρώων» με μπροστάρηδες τους νέους του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, την ώρα που η χώρα ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.

Κάποια από τα στελέχη (?) του Λεβέντη, προσπάθησαν να στείλουν μήνυμα σε όλους αυτούς που ασκούν κριτική στον γραφικό πολιτικάντη, σ αυτόν που καταριέται οικογένειες και μικρά παιδιά παρακαλώντας τον θεό να τους στείλει καρκίνο!!!!!

Δείτε τι έγραψαν

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ…)

leventis

Μέσα από την επίσημη κεντρική σελίδα της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος στο Facebook, «Θέλουμε το Λεβέντη στη Βουλή!» δόθηκε το σύνθημα: «Τι λέτε, μήπως ήρθε η ώρα για τους λεβέντες και τις λεβέντισσες; Βγάλτε φωτογραφία με το μήνυμα σε Α4 «είμαι λεβέντης», «είμαι λεβέντισσα», βάλτε από κάτω το hashtag ‪#‎beleventis‬ και πάμε να τους δείξουμε πόσο αστείοι είμαστε!».


(Τρίαντα άτομα μετρημένα  στη συγκέντρωση του Λεβέντη)

Ο στόχος άλλωστε ήταν μετά την ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη ΔΕΘ να πνιγεί κυριολεκτικά το διαδίκτυο από την παρουσία του κόμματος, όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του προέδρου: «Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα των λεβέντηδων!», με ένθερμους υποστηρικτές του κόμματος να μοιράζονται την αγωνιστική διάθεσή τους ακόμα και με τα κατοικίδια τους.