Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020

Το Αnatropionline ανάγκασε τον κ.Παρασκευόπουλο να εκδώσει ανακοίνωση για τη ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο δράστης της αιματηρής ληστείας, που έγινε προ δύο ημερών σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη και είχε συνέπεια τη δολοφονία του 27χρονου ιδιοκτήτη, είχε αποφυλακιστεί βάσει του πρόσφατου νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Η αποκάλυψη προκάλεσε επικριτικά σχόλια κατά του υπουργού, με αποτέλεσμα ο κ. Παρασκευόπουλος να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «εκμετάλλευση του θέματος για μικροκομματικούς σκοπούς».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει «άστοχη» τη σύνδεση των δύο γεγονότων. «Οι κρατούμενοι κάποια στιγμή απολύονται. Η απόδοση ευθύνης στον νομοθέτη, τον δικαστή ή τον υπεύθυνο εκτέλεσης της ποινής για την υποτροπή που κάποτε, δυστυχώς, ακολουθεί είναι αδικαιολόγητη και επιζήμια για τους θεσμούς», αναφέρει.

Εως τον Ιούλιο, βάσει του νόμου είχαν αποφυλακιστεί 2.500 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο «βαρώνος της κοκαΐνης», Αλ. Αγγελόπουλος.

Κάντε κλικ παρακάτω και διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ του anatropionline.gr, για τον άδικο χαμό του 27χρονου και τη σκλήρη κριτική προς τον πρ.υπουργό, σχετικά με τον ευεργετικό νόμο που ο ίδιος έφερε στη βουλή  και αφορούσε στην αποφυλάκιση ποινικών κρατουμένων ,στον βωμό του δήθεν νομικού πολιτισμού…

(Τα περί “εκμετάλλευσης του θέματος για μικροκομματικούς σκοπούς”είναι φτηνά πολιτικά επιχειρήματα από “νάνους” πολιτικούς, κ.Παρασκευόπουλε!!)

http://anatropionline.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC/ .