Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Τραγικό: Δημοσιογράφος κάνει άσεμνες χειρονομίες στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου επειδή τον είπε “κλαψιάρη”- Η ΕΣΗΕΑ ακούει;;; (Βίντεο)

Κάποιος Μπογδάνος, ο οποίος  «ψοφάει» απ’ ότι φαίνεται και στο βίντεο για ίντριγκα, βρήκε τον μάστορά του με την Ελένη Αυλωνίτου.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, προσπάθησε μάταια να επιβάλλει την τάξη και να σταματήσει την διένεξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με την Μαρία Σπυράκη.

‘Oταν λοιπόν αυτός ο Μπογδάνος κάλεσε την Αυλωνίτου να τον κοιτάξει, πήρε «πληρωμένη» απάντηση: «Με φλερτάρετε;» τον ρώτησε η Βουλευτής και στη συνέχεια τον είπε κλαψιάρη, του είπε ότι δεν ταιριάζουν γιατί είναι κλαψιάρης, με τον Μπογδάνο να της απαντάει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε κάτω τη χώρα και την… ΓΑ…ΣΕ, γι αυτό κι έκλαιγε!

Τηλεοπτικές στιγμές απείρου κάλλους από εκολλαπτόμενους δημοσιογράφους που δίχως καμία επαγγελματική ευθιξία, κανέναν απολύτος σεβασμό,  υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, καταστρατηγούν και πολλές φορές ασελγούν σε  βάρος του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, με αποτέλεσμα να  χυδαιολόγουν on camera, δίχως να λογαριάζουν ΚΑΝΕΝΑΝ!!

Άραγε ακούει κανείς εκεί στην Ένωση Συντακτών:;;

Και αν ναι, μπορεί να ενημερώσει κάποιος την αξιότιμη Πρόεδρο κ.Αντωνιάδου για να καλέσει αυτόν τον αγγλομαθή “κύριο” και να του “τραβήξει το αυτί”;;;

https://www.youtube.com/watch?v=aW07htmhRF8