Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Φορτηγό φράκαρε στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης – Φθορές στο μνημείο (εικόνες)

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η προσπάθεια ενός οδηγού να περάσει μέσα από την είσοδο της Παλιάς Πόλης της Ρόδου με το φορτηγό του, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς δεν υπολόγισε το ύψος της καμάρας που βρίσκεται στο σημείο.

Συνέπεια της απροσεξίας του ήταν να «κολλήσει» το φορτηγό στην καμάρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξεφουσκώσουν τα λάστιχά του προκειμένου να μπορέσει να περάσει.

Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας, ώστε να δοθεί άμεσα λύση, αφού είχε κλείσει ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την Παλιά Πόλη, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στον δρόμο με τα οχήματα να μην μπορούν ούτε να μπουν στην Παλιά Πόλη ούτε όμως και να εξέλθουν αυτής, από τη συγκεκριμένη είσοδο.

Όπως σημειώνει η rodiaki.gr, το παραπάνω γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φορτηγά-αυτοκίνητα δεν υπολογίζουν σωστά το ύψος του οχήματός τους (παρότι υπάρχει πινακίδα που αναγράφει το μέγιστο ύψος που επιτρέπεται). Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχουν προκληθεί φθορές στην καμάρα και ανεπανόρθωτες ζημιές στο μνημείο.

7783eba435cbf845887e80167af54245

b78ceb821ff4f533250fe05c510ab0f1

imagehandler.fffashx