Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους δράστες επίθεσης με χειροβομβίδες στο Ηράκλειο

Το bloko, αποκαλύπτει δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που έχει απαθανατίσει τις φιγούρες και τη μηχανή των δύο δραστών επίθεσης με … χειροβομβίδες σε
γνωστή επιχείρηση του Ηρακλείου, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες.

Από την έκρηξη των χειροβομβίδων, όπως σημειώνουν τα τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η ίδια επιχείρηση δέχεται επίθεση. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, άγνωστοι είχαν επιτεθεί ξανά με ρίψη χειροβομβίδων και πριν ένα χρόνο και με όπλα κατά της επιχείρησης, δημιουργώντας και πάλι πολλαπλές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις.

Η Αστυνομία, παρά το ότι έχει σοβαρές ενδείξεις για το ποιοι είναι οι δράστες, χειρίζεται την υπόθεση με μεγάλη μυστικότητα έως ότου δέσει τις κατηγορίες και προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών. Με βάση τα ως τώρα στοιχεία οι επιθέσεις είχαν πίσω τους κάποιον ηθικό αυτουργό, με την αστυνομία να περιμένει τις αναλύσεις στοιχείων που έχει ήδη καταφέρει να συλλέξει, με στόχο να κλείσει την υπόθεση. Το σημαντικότερο όμως φαίνεται να είναι οι διαδοχικές επιθέσεις που έχει δεχθεί η επιχείρηση, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνεχιστούν όσο η αστυνομία δεν κλείνει την υπόθεση.

Παρά τη σπουδαιότητα όμως της υπόθεσης, επίσημα η Αστυνομία την κρατά προς το παρόν μυστική, χωρίς να θέλει να δώσει κάποια πρόσθετη πληροφορία για το συμβάν. Ας ελπίζουμε πως θα διαλευκανθεί σύντομα η υπόθεση και θα ανακοινωθούν συλλήψεις, πριν θρηνήσουμε αθώα θύματα από τυχόν περαστικούς.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, απο την αξιοποίηση των φωτογραφιών βρέθηκε η μηχανή.