Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Φώφη Γεννηματά: Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες και εμείς είμαστε έτοιμοι

Με τα δυο της παιδιά έφτασε στο εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζει στη Νέα Ιωνία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα η κυρία Γεννηματά παρατήρησε ότι το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που της δόθηκε από την εφορευτική επιτροπή ήταν λερωμένο, και έτσι φοβούμενη μήπως βγει άκυρο, βγήκε έξω από το παραβάν και με χαμόγελο ζήτησε ένα άλλο.

«Επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μεταφέραμε μήνυμα ενότητας και ελπίδας σε όλη τη χώρα, κυρίως για τη δημοκρατική παράταξη, το κοινό μας σπίτι είναι εδώ, το αίμα νερό δεν γίνεται». Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες και εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί. Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού», δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Γεννηματά έφτασε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, όπου την υποδέχτηκαν φίλοι του κόμματος και παλιοί συναγωνιστές του πατέρα της και της προσέφεραν λουλούδια.