Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν Τιμητικά Διπλώματα σε πολύτεκνες οικογένειες αστυνομικών, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και λοιπά είδη για την ενίσχυση κοινωνικών Ιδρυμάτων

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), στο 4ο Τμήμα της Δ.Δ.Α.Σ. – ΙΝΤΕΡΠΟΛ και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.12.2014) το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης.

Τα παιδιά διασκέδασαν με το εορταστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε η εκδήλωση και ο Άγιος Βασίλης τους μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και λοιπά είδη, τα οποία θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση κοινωνικών Ιδρυμάτων.

Επίσης, από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Ταξίαρχο Εμμανουήλ Πλουμή, απονεμήθηκαν Τιμητικά Διπλώματα σε τέσσερις πολύτεκνες οικογένειες αστυνομικών, που υπηρετούν στη συγκεκριμένη Διεύθυνση.