Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

Eντυπωσίασε το κοινό η ποιητική συλλογή του υποψ.Περιφερειακού Συμβούλου Δημοσθένη Δόγκα στην Κερατέα

Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Δημοσθένη Δ. Δόγκα με τίτλο: «Δημοσθένους Σκέψεις – Ο σκοπός vol.1» από τις εκδόσεις «Οσελότος», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας.

Το βιβλίο προλόγισαν οι κ.κ. :
Δήμητρα Πάλλη, Ορθοδοντικός – Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»
Μαρία Ματάλα, Δρ. Γαλλικής και Ελληνικής Φιλολογίας – Εικαστικός – Κριτικός Τέχνης
Γεώργιος Δρίτσας, Διεθνολόγος – Επικοινωνιολόγος, και η
Άννα Νικολαΐδη, υποψ. Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ – Δημοσιογράφος και Συγγραφέας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τη μουσική του ο σολίστ κλασικής κιθάρας Αντώνης Έρημος,συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας με μουσικές από ολόκληρο τον κόσμο.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Πελέκης και ο τέως Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, μέλη και εργαζόμενοι του Κ.Α.Π.Η.

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του για την τιμή που του έκαναν να παρευρεθούν στην παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του, τόνισε τη ζωτική σημασία του βιβλίου στη ζωή των ανθρώπων και δήλωσε την υποστήριξή του σε κάθε ενέργεια που προάγει τον πολιτισμό, σημείο που πραγματώνει όλα τα χρόνια της ζωής του.

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τομέα Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.