Σάββατο , 4 Ιουλίου 2020

Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ: “Καταιγίδα” οι ερυθρόλευκοι!

Ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Ολυμπιακού από τα πρώτα λεπτά του αγώνα χωρίς να αφήνουν ευκαιρία να χάνεται. Ο Πέδρο Μαρτίνς ενεργός δίπλα στους παίκτες του από τον πάγκο να δίνει οδηγίες. Η καταιγίδα των γκολ ξεκίνησε μόλις από το 5ο λεπτό του αγώνα.

Μπορεί στο 5’ να μην κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα αλλά στο 6΄του αγώνα ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε κάνοντας τόσο γρήγορα και απλά το 1-0.
Ελάχιστη ήταν η πίεση από τη Dudelange μετά το πρώτο γκολ, διεκδικώντας απλά κάποιες φορές την μπάλα, αλλά μάταια αφού στο 15’ ο Κώστας Φορτούνης έκανε το 2-0 δείχνοντας τη σημερινή θέληση του Θρύλου!
Δέκα λεπτά μετά στο 26’ μια τρομερή φάση εξελίχθηκε με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Λάζαρου και να κάνει το 3-0, δημιουργώντας σεισμό μέσα στο Καραϊσκάκη.

https://instagram.com/p/Bp7uYfllFdv/

Στο 33’ μετά από τραυματισμό του Nahuel, o Πέδρο Μαρτίνς αποφασίζει την αλλαγή του παίκτη με τον Φετφατζίδη.
Και λίγο πριν σφυρίξει ο Ardeleanu, στο 38’ ο Κώστας Φορτούνης βάζει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά κάνοντας το 4-0.

Συνολικά στο Α’ Ημίχρονο οι φάσεις της Ντουντελάνζ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, με κυριότερη στο 45’ χωρίς βέβαια να τρομάξει τον Sa και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο Β’ Ημίχρονο ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε δύο αλλαγές, με τον Χασάν να παίρνει η θέση του Φορτούνη στο 56’ και τον Yaya Toure τη θέση του Natho στο 61’.
Στο 68’ η Dudelange βάζει ένα γκολ με τον Sinani και κάνει το 4-1 όμως δεν πρόλαβε να το χαρεί αφού ο Hassan σκόραρε και έκανε το 5-1 στο 71′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν 24.032 φίλαθλοι!

 

Βασική ενδεκάδα Ολυμπιακού:

https://instagram.com/p/Bp7htkcFQbv/

Αναπληρωματικοί:

22. Ανδρέας Γιαννιώτης, 5. Ανδρέας Μπουχαλάκης, 10. Γιάννης Φετφατζίδης, 18. Ahmed Hassan, 20. Yassine Meriah, 23. Leonardo Koutris, 42. Yaya Toure

Βασική ενδεκάδα F91 Dudelange:

https://instagram.com/p/Bp7lwp6Bh3g/