Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

Pedro Martins: “Είμαστε η καλύτερη ομάδα, είμαστε η ομάδα που έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς…”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι:

Τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαν να προσφέρουν μια ομορφιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε ο προπονητής. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να χαλάσουν αυτή την ομορφιά, όπως τα διαιτητικά λάθη. Δεν καταλαβαίνει γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις σε τέσσερεις συγκεκριμένες φάσεις του Ολυμπιακού. Ανέφερε την κατάσταση που επικράτησε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, με τους παίκτες του στεναχωρημένους γιατί τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή. Μετά το αποτέλεσμα και το τέλος του αγώνα υπάρχει ο θυμός και απορεί γιατί συνέβη αυτό. Δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας διαιτητής ξένος δεν δίνει καμία κάρτα ενώ έχουν γίνει τόσα μαρκαρίσματα σε παίκτες του Ολυμπιακού.

Φυσικά και είναι κακό το αποτέλεσμα ξεκαθαρίζει ο κ.Μαρτίνς. Μια ομάδα που έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο δεν πήρε τους 3 βαθμούς. Κουράστηκαν παίκτες και φίλαθλοι. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα το οποίο είναι κακό.

 

“Ήμασταν η καλύτερη ομάδα!…Είμαστε η ομάδα που έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.”

 

 

Edit: Κρασανάκη Μαριάννα